Single Umbilical Artery

Hye semua, siapa kat sini ada pengalaman dgn single umbilical artery during pregnancy? Boleh share tak pengalaman?

2 Balas

Hi puan.. Saya xda pengalaman.. Tapi mungkin link ni boleh membantu sedikit. Tapi bhsa indonesia. Mungkin ble difahami sedikit. https://kumparan.com/babyologist/kehamilan-dengan-single-umbilical-artery-1550134894830507752 Moga puan dikurniakan kesihatan yg lebih baik selepas ini. Stay positif puan. Puan kuat dan boleh♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

terima kasih awak!

Hi miss nak tanya..ape pengalaman miss dengan single umblical aretery...saya disahkan ade single umblical artery..risau sgt2...22weeks now

3y ago

hi sis ritu detail scan doc suspect SUA and baru nak follow up dgn pakar.harap2 semua okay..insyaAllah aminn