lambat bukaan

hye semua. saya due 3.06 ni.. saya pujuk pujuk baby keluar tapi 1 tanda pn belum ada😿 saya dh setiap hari berjalan kaki, jln itik, bersama suami dan semua tips diberikan dh cuba.tapi sikit pn tak menjadi😵‍💫 nak buat apa lgi ye? taknak la induce huhu. saya #firstmom

27 Balas

zumba sis.. senam up down up down, sy anak first 38week brsalin daa. brsama jarang, sy buat zumba ja.. siang² n petang

first time pregnant ke? selalu lambat sikit jalan nak bukak kalau first time

anak saya 1st induce. pakai IV drip. mmg sakit sikit, tp cepat. haha. jadi ada kebaikan di situ

semoga awak d permudah kn segala urusan and bersalin dgn selamat , jangan terlalu stress ya

saya yg due 30/5 pun baby xnak keluar lagi😂.

InsyaAllah sampai masanya pasti akan dipermudahkan

smela sis , situasi kite😭ha xnk induce takott