#ingin tahu

Hye semua momy2 dlm group nie....kandungan saya sekarang 36 minggu bersamaan dengan 9 bln...kenapa ya saya selalu merasakan..klw kencing sangat sakit,kerap muntah2,rasakan terlalu pening kepala,klw bawa jln2 pun sangat sakit dari perut turun k ari2 dan tulang belakang pun kerap sakit..kadang2 klw terlampau sakit seluruh tubuh bdn saya sakit sangat

2 Balas

Maklum pada misi/dr incas ya puan.. Takut kncing kotor.. Atau boleh jdi jugak simptom pre eklampsia.. Jadi jgn ambik ringan.. Klau kerap muntah dan pening kepala terus check kt hospital

lagipun klw sekarang klw d bwa p hospital kn...doktor suruh tunggu keluar darah dulu baru p hospital...