Mummy to be

Hye semua... maaf nak tanya, jika kandungan dah 38minggu, mummy² ade yang risau tak ? contoh bersalin paksa ke... Takut serah diri ke... Sebab saya takda tanda² nak bersalin kecuali kerap kencing shj.. sakit blakang pon lepas bangun tido, pastu hilang. patut ke saya g buat pemeriksaan kat hospital ? #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

hye mommy. .xperlu dlu. mlaen kn ade dtgvskit 5mnit atau kerap2 . .ade tnda seperti sport bleeding air ktban pcah. .sbb kalo pergi pon nty kalo xde tnda doctr akn mtk blk