Period lama

Hye. Saya ibu yg guna pil perancang oralcon dan masih menyusu badan. Period saya lama gila nie. Dh lebih 2minggu. Normal ke eh?risau la..jdi xbest taw. Yela nk smbhyg xbole, nk ganti puasa pun xbole apatah lgi nk bersama dgn suami. Tolong sapa2 yg tahu psl nie.

1 Balas

kalau perancang yang hormon ni memang mcmtu la dia akan kacau berat badan, period. ada yang period lama, ada yand tak period langsung. saya amik depo pun mcmtu lama gila period sampai saya berhenti pun still amik masa nak stop period tu, doctor bagi ubat berhenti darah tu pun 2 kali tukar ubat sebab tak serasi.