STROLLER TERBAIK

Hye, saya dalam dilema untuk memilih stroller, baby sy agak besar so saya risau dia xselesa duduk dlm tu, kalau sy beli joie pact ok x? Ada x sesiapa yg permah guna joie pact? Boleh bg pendapat x, kelebihan& kekurangan ke, atau cadangan?

3 Balas

Hi, saya guna joie pact. Baby saya umur 9 bulan dah. Masih lagi banyak ruang untuk dia tidur, duduk, mengiring. Baby Puan umur berapa? Stroller ringan, senang lipat, mudah angkat. Ini pendapat saya yang menggunakannya. Nak lebih senang, Puan walk in sahaja mana mana baby shop. Mudah untuk buat penilaian.

2y ago

Ya, betul. Okay jugak. Sama-sama 🙂

Kalau ada baby fair atau baby shop,boleh ‘test drive’ 👍

2y ago

24-27 nov midvalley