implanon

Hye nk tnye...i bru buka implanon..28 nov 2019...then lps tu i mmg x dtg period...tp hari ni i prgnant dh 7 week 4 hari....last period 18oct2019...fyi period i mmg problem sejak guna implanon....ade mommy yg pernah alami mcm ni x? Normal ke x dtg period tp boleh prgnant lepas buka implanon?

3 Balas

Sama kes mcm sy. Sy pasang implanon kejap je haritu. 1 bulan je pasang 🤭🤭🤭 membazir jugak la duit. Sbb mahal gak nak pasang kan.tp waktu tu sy stress. Sbb period x teratur bila pakai implanon ni. Sy buka2 je, x sempat period pun lagi, terus lekat. Doctor kata, normal je. Baby tu sy dah lahirkan pun 🤩

X pasti tp kakak ipar sy guna implanon ni selama 7 thn, dgn confident x pregnant lg since da berusia, skali dia buka terus pregnant. 😅 Kakak ipar sy ada beberapa org guna implanon tp sy x tnye lebih.

Mmg lps bukak implanon terus pregnant ekkk. Sy pun pregnant. Lps 6thun pkai 🤣