Mom To Be

Hye nk tnye bila da msuk 36 w ni pnah x momi rse sakit dada n blkng dada, tpi x sllu la, kdang2 je, bleh shre pngalman? Tq momi

1 Balas

Masa saya on 36 weeks, saya rasa penat yang amat. Sakit2 belakang dan rasa sesak dada tu memang dah rasa sebelum tu lagi. Saya macam takde tanda2 bersalin sangat on 36 weeks. Ada juga lah rasa contraction sikit2. Cuma saya ada spotting on 35 weeks. Tengok2 rezeki bersalin awal, on 37 weeks. Bersalin normal, takde gdm atau apa2 masalah lain. Alhamdulillah