Pengalaman pertama pgregnant

Hye nk tnya,sy dh prgnt 6weeks+. Alahan xda sgt.cuma kt bawah sy mcm sakit.normal ke mcm tu.sbb baby nk mmbesar ke sakit kt bwh tu

1 Balas

assalamualaikum, hi Puan. saya tolong jawab. biasanya itu normal, sebab nak beri ruang utk bayi membesar. memang ada rasa sakit sesekali di bhgian tersebut. Tapi kalau Puan tak pasti/ risau, boleh rujuk doktor. 1st trimester kena lebih berhati hati.

2mo ago

haha..saya pun macam tu dulu. tp bila dah tahu pregnant. kena jaga2 je.