Preparation barang ibu

Hye, nak tanya ibu2 lah kan. Ape je barang yang perlu ada untuk ibu2 masa melahirkan dan lepas melahirkan. Untuk barang baby in shaa Allah semua dah cukup kut. Cuma barang maknya ni ha takut ada terlepas pandang. Mohon share ya kalian.

1 Balas

Set berpantng, stokin, pad bersalin, bengkung, tungku. Pada sy tu yg paling penting. Kalau mmpu bolehla beli pam susu, bantal mnyusu, etc

4y ago

Ikut atas individu....sy prefer makan. Xkesah jenama apa pon. Nr ada phythonatal utk makan. Brand lain pon ada. Try survey2