Perut macam besar, test pregnant negatif

Hye nak tanya i tak tahu lah i mengandung ke atau tak sebab sebelum ni pernah gugur bulan 11 gugur, and sekarang ni i macam ada demam, pening kepala, dan perut i macam, nampak besar, test pregnant test negative,... Macam mana tu ye? . #pleasehelp

Perut macam besar, test pregnant negatif
16 Balas

Sy ngndung 12 week pn tak nmpk perut. tp kalau awk curious scan la rahim. kot2 Ade pape

pegi scan cik, saye lepas bersalin,dalam hari tak surut perut,cek ada fibroid 🤗

Mungkin ada fibroid atau cyst. Kena pegi check.

pegi je scan check perut

Sis sudah lewat period ya?

3y ago

Dah lepas period tunggu bulan depan nak tengok. Betul pregnant ke haaa sbb chek clear blue not pregnant lepas tu tak puashati tengok dalam nya 2 line tapi masih samar samar

hormon kot