Detail scan

Hye nak tanya . Berbahaya atau tidak ye buat detail scan nie ?? Mak sy tak bg buat takot apa2 dekat baby.. boleh bagi pendapat tak mummy smua?? #firstpregnant #21weeks5days

34 Balas

Takut jd apa2 tu apa sis? Sbb scan details sama je dgn scan biasa. Cuma, detail scan lebih terperinci. Akan scan organ2 dlman baby mcm jantung, buah pinggang & mcm2. In sha Allah, tak jd apa2. 4 anak akak semua akak buat details scan tu. Alhamdulillah, mereka sihat.