berat naik

hye mumy, nak tnya... saya dah 33 week.. berat naik 2kg mse checkup kt kk smlm... doc ckp berat mendadak naik dri 64kg- 66kg ... doc suruh sya kne cek darah selang 2 hari... bby xde masalah.. cume berat sya over naik sbb bru pas mkn seblum gi checkup.?... apa yg sya perlu buat? kne turun berat badan ke?

1 Balas

Check je bp macam yang doktor advice. Tak perlu risau puan. Kadang2 ni kita dah sarat memang naik mendadak

4y ago

okey terima kasih😊😊