30 minggu keluar coklat2

Hye mummy2..saya nak tanya soalan siapa ada pengalaman 30 minggu keluar coklat2..tuh tanda nak bersalin ke..sebb saya dah p klinik n doc tanya tanya lah apa semua n tanya baby bergerak ke..baby saya bergerak normal tak ada rasa kontraksi..doc cakap maybe disebabkan ruang dah nak bukak..#sorikalaugeli#firstmum

30 minggu keluar coklat2
6 Balas

sy pun mcm ni jgk.. kebetulan ade appointment hospital on that time.. so doc masuk kan muncung itik.. tp doc ckp x nmpk ade tanda2 fresh blood kat dlm virgina.. so doc just assume blood lama yg tersimpan then bru keluar sbb baby dh on going ke jalan keluar.. tp doc ade amik sample keputihan la.. so far nothing serius.. brown Spotting yg mcm darah hujung period tu just keluar for 3 days sahaja..

10mo ago

Oke sis..tq for info😁

masa p klinik doctor ada check x? or doctor just buat penilaian berdasarkan apa yg awak cerita

10mo ago

ada buat swab keputihan x?

tu dah tanda nk bersalin tu..sblum ni tanda drah kluar 1 minggu sebelum contration...

ni tanda nak bersalin sis kena jumpa doktor

pantau gerak baby

keputihan ke ni sis ?