Jerawat pada muka baby

hye mummy2 semua. siapa ada pengalaman bby muka ada jerawat? plz cream apa yg sesuai utk hilangkan jerawat. sy dh selalu lap guna kain yg dibasah guna air bersih. still ada. huhu kesian tgk bby sy. plz siapa yg btul2 prnh mengalaminya dan tau cra atasinya. sila share ilmu anda.. Ilmu anda amat berharga bagi sy. #kaliPertamaJadi Ibu

Jerawat pada muka baby
2 Balas

jgn letak apa2 sis.. just biarkan ja. baby sy masa baru lahir pun ada jerawat muncul di kedua2 belah pipi dan dahi, sampai jd radang dlm 1bulan juga baru hilang dgn sendiri. sabun pun sy x bagi pakai yg bau dia kuat..

ddulu sy guna krim bontot je. drapolean xsilap nama nya.