GATAL-GATAL

hye mummy² semua... saya da 37 weeks.. tp lately ni badan jadi gatal².. habis semua 1 batal gatal².. mcm² da sapu.. krim doc bg.. losyen.. minyak kelapa dara.. tp still gatal² gak.. merah² da bdn.. die nye menrenyam.. 🤦normal ke mcm ni? mohon pencerahan @ sesape yg ade pengalaman...😭#firstbaby #bantusharing #1stimemom

2 Balas

hye sis.. sis boleh cuba krim skeenz by tasneem.. sis boleh wsp www.wasap.my/60138661354.. saya jual sy guna sis.. anak sy naik campak pom gune skeenz ni alhamdulillah sis.. sy pom dulu ada gatal2.. sapu2 krim ni alhamdulillah sis. dye da tak gatal klau sis berminat boleh wsp sy😊

Saya ada gatal kat kaki. 😭