fibriod ktika hamil

hye mummy smua nk tny pndpat fibriod itu normal ke untk ibu hamil? sy risau sngt bila dokter scan td dkt kk,ckp kmungknan ada fibriod ? #18week

3 Balas

Fibriod sy sekarang 10cm. Mungkin sy bersalin normal dan lepas pantang buat pembedahan buat fibriod. Susah nak kecut sebab kena makan ubat kecutkan fibriod. Disebabkan sy tengah mengandung. Sy kena stop makan ubat. Doakan sy yee. ☺️☺️☺️

saya pun ade fibroids jugax .. skunk dh 20week . arito scan 5.52cm .. wiso dye kemungkinan kne czer .. tapi DOA ² harap² fibroids to mgecut laa time nk bersalin nanti 😭😭😭

5y ago

yeaa insyaAllah Amin Amin Amin .. kesihatan kne jaga ..

Selalu dia menumpang jer.. bila baby tu membesar..fibroid tu akan mengecil.. Doa2kan ye

5y ago

ye ke puan,allahu mmang rasa risau sngt masa dokter bgtau rasa nk nangis je sbb ank2 sblum nei smua nye ok2 shja 😭