baby iugr

Hye mummy semua..kt dalam ni ada tak skrg tgh pregnant baby igur atau ada pengalaman ngandung baby iugr?? Boleh share dengan sy tak...

1 Balas

Anak sulung IUGR . Jangan risau.. kecil tak apa, asalkan dia sihat. Lepas lahir, bagi susu badan banyak2.. jangan biar anak2 kecil lain mendekati Baby sebab takut selsema atau demam berjangkit. Jangan juga biar org sakit mendekati baby. At least jaga mcm ni utk 6 bulan. In Sha Allah semua ok.. yang penting, selalu ingat bahawa saiz x penting. Sihat kalau dah cukup

5y ago

Yeke..alhamdulillah...baby puan masa lahir tu kena paksa atau mmg normal? Masa lahir tu berat baby brapa ye?