paranoid

Hye mummies... Sy pregnant 11 weeks... Tp sy ade perasaan yg negatif... Bkn perasaan negatif kod baby, tp sy selalu takut, adakah baby sy ok? Adakah die berkembang dgn sihat? Adakah die ckp zat dan nutrient.. Ade tak mummies mcm sy? Mcm mn ye mummy nk legakan perasaan n b happy with journey of pregnancy? Ni pregnancy pertama sy after 3 years, dan pd awal pregnancy hr tu doc kate baby kecil, ade spotting, ade infection and skrg ade cyst pulak... I'm full of anxiety...

1 Balas

Kene pkir positif sis.. Pkir bukan2 boleh mnganggu bby dlm kandungan.. Happy2 je... Insyaallah xde apa2... Doa yg baik2... 😊