bayi menangis setiap kali berak

Hye mummies, risau tengok anak setiap kali berak mesti nangis macam kene pukul. Nak kata sembelit taik dia tak keras n lembut macam scramble egg kadang2...selagi dia tak puas berak selagi itu dia nangis kuat 😭😭 ada idea tak mummy apa solution untuk masalah ini? Susu badan + susu formula Baby 19 days

1 Balas

19days najis baby should be mcm liquid. Mmg akan smooth je dia berak memancut. Sis try jumpa doktor.