sakit krem

Hye mum... Nak tny.. actually segan juga ni..tpi smua mum juga kan...pnah x ibu2 masa awl preggy ni rasa krem tu ada di punggung tmpt kita mbuang tu..

1 Balas

Sy pernah jgak klau duduk lma....terutama duduk atas [email protected] krem sy berdiri lma skit n jlan2 je...bru hlang...nk elak sy duduk atas kusyen @alas dgn bntal...

5y ago

I see.. hopefully x apa2 mslh yg ble ggu janin la yer.. itu ja i pkir. 1st tym kan.hehe ssh hati if ada sakit apa2 ni.