Sembelit

Hye momy2.... Saya nak tanya nii then saya risau.... Dah beberapa hari sya buang air besar mesti sembelit... Hari nii sya gi toilet tiba2 saya nampak darah keluar semasa membuang air besar.... Adakah bahaya bgi kandungan saya???.... 17week5day Mintak tolong ye momy2

2 Balas

buasir mungkin..xpun luka ..refer doktor ye sis...sy pun sembelit sejak pregnant ni, time nk membuang tu rasa takut jugak..tp stakat ni xde la smpai berdarah...

Sya pn mgalami msalah yg sma 😊😊 msih mnunggu utk ibu2 yg Berpegalaman memberi pjelasann..