momy bambam

Hye momy semua,nk Tanya Ada Tak momy dekat sini yg berat before pregnant 90-100kg?...kk bising Tak Masa mula2 Kita checkup...boleh share Tak pengalaman...

1 Balas

Saya sis , masa sebelum pregnant berat dah 100kg , dalam masa sebulan kahwin naik 10kg , so first preggy ,berat jadi 110kg .. skrg dah 5bulan berat dah 113kg. Alhamdulillah nurse takbising doktor je lah pesan jaga makan , jangan amek manis2 tu je

5y ago

Aminnnn InsyaAllah 😍 moga allah permudahkan segalanya ya ..