TISU BASAH/WIPES BABY

Hye moms sy nk tanya,wipes ni sesuai x utk baby umur 2 month & ke atas?sbb sy guna wipes ni celah peha ank sy jd merah2..skrg sy bertukar kpd wipes drypers ,selang seli tu guna jugak wipes yg brand Runbeier ni..Drypers ok sbb lebar & basah.. #bantusharing

23 Balas

sy guna jenama pureen warna oren utk lap2 bhgn peha bontot klu anak kencing. klu anak berak, sy basuh guna air. apa2 pun pastikan bontot anak kering sebelum pakaikan pampers.