AIR KELAPA UTK ANAK MENYUSU

Hye moms nk tanya,anak sy bru 2 bulan,boleh ke kalau minum air kelapa?xltk gula & ais ..sbb ank sy full bf..jagung rebus manis blh jgk x?alahaii sume bnda nk mkn😅#ingintahu #firstmom

8 Balas

awak nak minum ais pon xjadi masalah. kalau anak selesema bukan berpunca dr awak minum ais. itu disebabkan virus. sekarang musim ramai org xsihat. selagi awak xde alergik dgn apa2 mknn ataupon minuman. awak boleh je nak mkn. if awak dpt mknn yg awak nk then awak happy, pengeluaran susu awak akan bertambah😘

8mo ago

sama2😊

One of sya punya milk booster adlh air kelapa, susu bdn mmg meriah dah pekat, smpai skrg sye mnum dn ank dhh bf sthun 7 bulan.

kenapa la nk kena takut dgn air kelapo ni. melainkan la on ubat ubatan. kena gap sebelum dan selepas makan ubat hm

tak ada masalah sis. ikut badan sis je. ada orang makan jagung jadi berangin, kalau sis tak ada masalah, makan je.

7mo ago

Tqvm sis😘🤗

ibu boleh makan kecuali tiada alahan dan ada kencing manis

Sedap tu air kelapa letak ais lg 😋

Air kelapa bkhasiat sis sila minum

Boleh sis.

8mo ago

Tqvm sis😊