mintak pendapat mommy

hye mommy..saya nk tanye sape ada pengalaman scan baby 28 week tapi berat baby dah 1.3kg and doctor ada bagithu air ketuban bnyak 19-20 cam tu..saya risau sbb bila google mengenai air ketuban banyak ni mcm2 risiko ada pada baby😞..im GDM mommy..diet control..doc buat appoitment 2 week lagi untuk check air ketuban.. #2ndbaby #risaukeadaanbaby

2 Balas

hye sis..Saya pun airketuban 20 masa check 33w n doc cakap masih okay then masa 35w check airketuban 21,doc cakap selagi dibawah paras 25 consider okay cuma kena pantau sebab takut airketuban bertambah sebab bby makin besar..Moga dipermudahkan ye.

Hye mommy.. Sy xda pengalaman. Maybe ada mommy2 lain yang berpengalaman n blh share. Sy pn nk tau jga..