scan kepala bayi besar sedikit?

hye mommy2.. sy ada beberapa soalan hrp mommy semua dpt kongsi jawapan ya.. 1. doc scan kepala baby hari ni ada besar sedikit.. tapi doc ckp normal.. now persoalannya okey ke beranak normal? takut sangkut 😥😥 2. nak masuk 36w ni.. rasa mcm sengugut dan tanda2 melahirkan tu ada.. rasa2nya lama lagi tak ndak melahirkan?😅 #35w5d #babhfirst

2 Balas

insyallah sis boleh beranak normal,, kena selalu tengok utube cara beranak,,

tak maknanya senggugut tu tanda nak bersalin