strechmark

Hye mommy2 skalian yg dh prnah ada pngalaman atau tak, ada suggestion terbaik n brkesan tak untuk hilangkan strechmark? Dh pakai sbotol Garden Of Eden Jojo E tu tak nmpk effect lg.. klu sapu apa2 losyen bleh ke? Losyen vaseline hijau, tp dia ada bau wangi. Takpe ke? Tq mommyy ?

4 Balas

Cocoa butter dr Palmers?

5y ago

Jalur stretchmarks yang keluar tu warna hitam ke putih awak? Memang tak pakai langsung ke dari awal hamil? Risau pulak kita huhu