boleh ke makan nasi kandar?

hye mommy2 semua..sy bru pregnnt 8weeks,tapi mengindam sangat nk makan nasi kandar...boleh ke makan nsi kndar? sbb ad yg bgtau xboleh? btul2 comfius dibuatnye.. #1stimemom

20 Balas

Nape takleh nasi kandar?? Sy dulu pregnant selalu makan nasi kandar / nasi mamak 😅😅

Dl ms 1st pregnant hari² nasi kndar dari mula² pregnant.. Alhamdulillah.. Ok je.

alhamdulillah sekarang saya 28weeks 5 day . baby alhamdulillah aktif 🤗

4y ago

amin insyaallah 🤗❤️ awak pon

apa salah nasi kandar tu? kalau kedai tak halal sungguh la tak boleh mkn..

4y ago

banyak sebab punca gugur tapi yg pasti bkn sbb pemakanan.. punca utama kecatatan pada benih/kromosom, kesihatan ibu pun main peranan jgak..

saya dah 28weeks, baru lepas makan. Alhamdulillah sedap 😂

makan jela. sy awal preg dlu durian dgn nenas pun telan

Bole sy tau kenapa ye xbole mkn ns kandar?

boleh je mkn..

boleh awak

boleh aje