Sample kahak

Hye mommy2 semua nak tanya utk apa doc minta sample kahak ? Xfaham sbb sy xsempat tanya 😅 , sy xda sejarah tibi atau xda batuk2 sihat ja Alhamdulillah stakat nii . masa anak pertama (2016) xda plk minta sample kahak . harap2 ada mommy yg taw jwpn . nii kandungan anak kedua . ##bantusharing #mommybuntu

Sample kahak
1 Balas

Hi. Seeloknya puan cuba tanya doc untuk apa. Saya pernah ambil sampel kahak sebab saya kena batuk dan kadang kala kahak nya agak banyak sewaktu hamil. Kena agak lama juga. Hampir bersalin baru okay. #TAPactiveusers #TAPsupermoms