20minggu 1hari

Hye mommy semua.. Sy da prgnt 20minggu 1 ari..tp xrs kuat lagi bby bergerak..normal ke?? #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

2 Balas

normal sis...sy pun mcm sis laaa...dh la ank ptama kami....awk tra mkn aiskrim n air sejuk ke...nnti rsa dia menendang🤭...tdk lupa jgk bckp bca sruh al quran n dgr muzik...🥰🥰🥰

4y ago

tq mommy

Sometimes kita confuse klu perut kita brgerak adakah itu baby atau gas perut. Mommy kena kerap berckp ngn baby dgr mozart atau surah2 utk ibu mengandung.

4y ago

tq mommy