kembung perut masa hamil

hye mommy semua ..sye nk tye..ada tak yang mcm sye mengalami masalah kembung perut masa hamil?ada yang taw tak mcm mane cara nk mengatasi masalah ny sbb sye selalu terjaga waktu malam sbb perut xselesa..baru hamil 5week 6 hari..baru stat mkn zincofer lepas uh tekak rasa mual nk muntah loya 🤢 lpas 30 minit mkn zincofer..#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

ya... I'm one of it... get bloated easy... need to eat on time and small amount... if not the abdo bloated is really killing me...