lewat datang period

hye mommy. saya dah lewat period 3weeks. masa lewat seminggu haritu saya check negatif. tapi saya masih aktif menyusu. adakah ia hormon? normal ke period on off mcm ni?

1 Balas

kdg nyusu pon kaco kitaran haid. mcm saya ritu spnjg bf ank xperiod lgsung. bila stop bf bru period. saya x amik prncg

6mo ago

tuu la, saya pun x amik perancang. tapi ank aktif menyusu. kira nya sepanjang anak setahun ni. saya baru period sekali je