Normal or not?

Hye mommy nak tanya..normal ke bru 2 bulan tak nampk perut?😂#firstbaby Baby sulung after gugur sebulan lepas huhu #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

Normal sis.. tngok badan jugak.. sye 1st baby dari awl preggy smpai bersalin 8bulan.. tummy comel2 je😂smpai doktor ckp alaa kecik nye tp bby pn lahir kecik lh sbb prem.. tp yg second baby.. 4 bulan mcm perut 6bulan😂

3y ago

1st : 1.675kg premature 33w4d 2nd : 2.245kg premature 34w6d

depend pada badan sis.. tapi biasanya 2 bulan tu trlalu awal nak nampak baby bump dlm 4 bulan dh boleh mula nmpk baby bump.Kadang² kita je tk perasan sbb rasa mcm perut buncit

3y ago

haah haha tq sis

normal sangat sis! I Bulan ke 6 baru nampak bump

3y ago

ooyke tq respon😊..

biasa sister, baru 2bln

3y ago

normal ye.. alhmdulilah