Bersama awal trismester

hye mommy maaf soalan agak sensitif ye nak tnya saya bersama suami di awal kehamilan . sbelum ni sy pernah gugur tkpe ke bersama tp preg yang ni bila bersama xde sakit atau kram bhagian perut normal shj . mksdnya xde pape kan ? ke mcm mna ? sbb tkut jugak , ada yg sma mcm sy ?

6 Balas

Saya anak first sebelum ni awal kehamilan bersama suami esoknye darah turun dn gugur . lepastu anak sec saya jaga betul2 dn xbersama suami mse awal2 kehamilan alhamdullilah okay. ni no 3 pun buat perkara yg sma sbb rsau . bagi sye elok biar dulu la klau awal kehamilan ni sbb tkut rahim blum kuat .

4mo ago

alhmdulillah xde pape hritu tkut jugak lpstu pergi scan aktif sgt bbynya