Ubat batuk

Hye mommy ... Boleh tak suggestkan ubat batuk yang sesuai utk pregnant mommy ? Sebab Saya pergi farmasi, dia bagi ubat batuk cap Ibu Dan anak .. tp still rasa tak ok lagi ... Bila batuk ni kita akan muntah Balik makanan yg kita makan, rasa sedih and down, sbb takut baby x dpt nutrisi yg cukup

2 Balas

sy batuk ambik ubat dkt klinik je sebab nak rekomendasi doktor. 3 bulan tak lega jugak batuk kena buat test TB. tak berani beli sndiri and sy tak berpengalaman prgnnt sblom ni. takut salah makan ubat atau dos telebih

1y ago

okay sis .. thanks advice

Sy selalu guna prospan. Cepat baik.

1y ago

Saya pun haritu ada beli n dah makin lega sekarang .. ubat batuk cap Ibu n anak tak lega juga