Clearblue digital vs kit

Hye mommy ade x mcm saya Clear blue digital 1~2 tu sye check 3hari lepas Clear blue kit sye check magrib semalam Clear blue digital not pregnant sye check subuh.. Dalam dilema pregnant ke x?... Ke hormone hcg sye rendah😔 #ingintahu

Clearblue digital vs kit
15 Balas

Kita sama sis. Hari ke 6 lewat period, upt naik tak samar sangat boleh nampaklah. Hari ke 8 org cakap patut HCG double dah, tak naik 2 line. hari ke 10 pn cek tak naik 2 line. Hari ke 11 terus pi pakar scan, dr nampak kantung. Tp harini hari ke 13 lewat start macam ada keputihan tu tp ada seurat benang darah macam tu. Sy redha pasrah dah ni. sebelum ni dah 2 kali gugur. 1 luar rahim, 1 baby tak kuat, tahan 7 minggu je. Semoga kita sama2 ada rezeki kali ni sis