Clearblue digital vs kit

Hye mommy ade x mcm saya Clear blue digital 1~2 tu sye check 3hari lepas Clear blue kit sye check magrib semalam Clear blue digital not pregnant sye check subuh.. Dalam dilema pregnant ke x?... Ke hormone hcg sye rendah😔 #ingintahu

Clearblue digital vs kit
15 Balas

selalunya jadi macamni apabila kandung masih baru beberapa minggu

2y ago

scan x nmpk ape lagi.. tunggu next month kalu x period gak g wat scan semula

salam sis...paa perkembangan sis skrg?dah repeat scan lg tak?

2y ago

mudah2an ada rezeki bby buat kita sis..sy pun sma keadaan dgn sis skrg..i follow ur update sis..☺️

mgkin sbb baru2 lagi, cuba lah tunggu seminggu dua lagi

Apa kata tunggu minggu depan try test lagi yg kit

sis dh miss period ke? kalau miss dh brapa hari?