Clearblue digital vs kit

Hye mommy ade x mcm saya Clear blue digital 1~2 tu sye check 3hari lepas Clear blue kit sye check magrib semalam Clear blue digital not pregnant sye check subuh.. Dalam dilema pregnant ke x?... Ke hormone hcg sye rendah😔 #ingintahu

Clearblue digital vs kit
15 Balas

Rasanya hormon hcg sis tu rendah lagi, sbb yg test kit gmbr ke 2 sy tengok ada je line tambah cuma line blur..biasa kalau line blur pun dikira positif..awk tunggu lg 3-4 hari buat test lagi..kalau baby ada, line tu akan bertambah pekat insyaallah..mcm sy lagi suka guna upt biasa yg keluar line, kalau double line even samar pun dikira positif 😊