Tips Besarkan baby dalam kandungan dengan cepat

Hye mommiessss !! ada tak tips utk ceptkan besarkan baby dalam kandungan dgncepat ?? sbb baby 36w 2.2kg je 😫saya da kena serah diri hujung mgu ne 🥺 harap2 berat baby cantek la . xnak kena tahan lama kat wad . Doakan sya dimudahkan semudah2 nya bersalin normal, selamat panjang umur ibu dan anak tanpa sevarang komplikasi . Aminn yaa mujibb. tenkiuuuu mommiessss 💜

1 Balas

Dah minta advice doktor? As per my gynae adviced, ambil high protein diet. BTW, doktor kata berat baby anak awak tak normal ya?