Baby iugr 30 weeks dalam kandungan

Ada tak dekat sini pengalaman baby iugr ? Kalau baby detect iugr masa dalam kandungan memang kita kena tahan wad ke ? Berapa lama ? Ada tips tak nak besarkan baby tu macam mana #pleasehelp

2 Balas

Saya pun dr suspek kecil. 32w semalam check berat baby 1.5kg gitu. Alhamdulillah saya tengok berat baby menaik aje cuma taktau lah apa kata pakar nanti. Next week ada appointment dengan pakar. Hopefully all is well🥹

1mo ago

Sama sama🥰 aamiiiin ya Allah. Terima kasih kembali. Semoga dipermudahkan segala urusan🤲🏻

awak nk tnya Dr detect iugr tu mcmmna? berat baby awak brpa ?

7mo ago

Berat baby doktor cakap 1.1 kg je untuk weeks 30 , ada peluang lagi ke berat baby tu akan menaik dan membesar ?