keputihan ketika hamil dan perut terasa kejang

hye mommies.sis pregnant anak sulung dan skrg dah 19 minggu. sis selalu sembelit even dah makan banyak buahh . semenjak sembelit dlm sebulan lepas keputihan sis bertukar menjadi warna kuningg dan kenyal. sis risau sebab ni pertama kali sis mengandung. and ada tak cadangan atau tips untuk hilangkan keputihan ni?sis jugak kerapp kejang di perut. ##firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #seriusnanya

2 Balas

nnti kalau pg kk, bgtau dr. diorang akan abg ubat untuk insert dlm vigina if ada keputihan