tiada waris hamil 9 bulan

Hye mommies,klau hamil ank luar nikah nnty lps bersalin dkt hospital gov klau nk discharge kne ade waris kan...klau xde waris mcm mne ye sbb saye mmg xde mak ayah dah pakcik makcik pun x prnh amik tau mmg lost contact selama ni pon sye hidup sorg ii je semua tanggung sendri...mcm mne ye? Tapi sye nak bby tu sye xnk bgi jkm boleh ke? Spe yg boleh tolong sye discharge nnty ye selain waris seperti pakcik makcik sye? Sye ade niat untuk kawen lps abis berpantang...lelaki tu pun nak bertanggungjwb die pun nk jge ank die tu..mak die pun okey tapi tula sye pening bab waris tu je ade cadangan lain ke?mak tunang sye tu boleh ke tolong sye discharge sbb sye mmg dh xde spe ii selain diorg..tunang sye dgn mak die jela ctc pling rapat pun🙂#firstmom #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

20 Balas

Klu xde sesape n pihak laki pun nk btanggungjawab, suruh je mak tunang datang masa discharge tu.. inshaa Allah boleh je

1y ago

Sama2… moga dpermudahkan urusan awak n family tunang

Masa bersalin dulu ada jiran katil kes mcm nie. memang kena ada waris..

awak bawah 18 ke? if 21 ke ats sesapa pon bole tolong

Semoga dipermudahkan segala urusan sis. 🤲🏻

1y ago

terime kasih

semoga tuhan permudahkan segala urusan awak..amin

1y ago

aaminn..terime kasih❤️

semoga dipermudahkan segala urusan sis.

Due date bile ya? Smoga dipermudahkn semuanya

1y ago

insyallah 22 hb ni...terime kasih❤️

Semoga di permudahkan urusan awak nanti.

1y ago

insyallah trime kasih❤️

Kalau bawah Umur baru jkm discharge.

Semoga di permudahkan urusan awak. Aminn.

1y ago

insyallah terime kasih