Pil perancang yaz

Hye mommies sy firstime nk ambik prancang.. sy mula hari ni.. klau hari ni sy brsama dgn suami ble ke.. atau mcm mn.. tkut plk pregnant nnt sbb baby bru 2 bln.. maaf sbb sy prtama kali

2 Balas

Kalau inject depo, nurse kd saya suruh bersama selepas 2 minggu inject. Kalau x, possibility untuk pregnant tu ada sebab perancang tu baru nak berkesan.

kalau pil perancang biasanya meksi suruh makan seminggu sebelum nk bersama dgn suami. tapi untuk perancang2 lain sy kurang pasti plk