minuman 3 in 1

hye mommies semua, boleh share tak minuman 3 in 1 yg selamat untuk preggy mommy..since kopi tak digalakkan untuk ibu mengandung..for first baby ni banyak yg takut nak try..sebab first time pregbant ni selera nasi tuh kurang so nk ganti kn dgn roti or biskut (mesti kena ada air tuk cicah) 😭😭can you guys help me

1 Balas

kalau boleh sis elakkan la minuman 3 in 1..sbb tggi kandungan gula..ibu mengandung tinggi risiko utk dpt.kncg manis(gdm)... cuba try mnum susu, susu chocolate, susu kambing delima,..byk lg jnis2 susu...kalau x boleh sgt..milo kosong..tanpa gula..tp jgn hari2..hehe..

3y ago

hehe okay thankyou sis❤️❤️