NEW MOMMY TO BE NEED ADVICE

hye mommies. saya dah cek 5test, last test ini jwpnnya. yg lain sy guna test double line biasa. double tp ada yg pudar. sy terdetik nak cek sebab ada satu malam bangun tu bhg abdomen/ari ari sy krem. tp sy tkda mual atau apa. dn smpi skrg sy belum pergi cek utk konfirmkan pregnant. kalau ikut tarikh period last, dh 6minggu. ingat nk genapkan 8minggu bru terus buat buku. sebelum buat buku kita mmg kene pergi mana2 klinik utk sahkan kita preggy ke cemana ya.. cuma nk minta pendapat mommies yg dh pengalaman atau pun sama dgn saya.. as long as kita takda pendarahan atau sakit yg melampau. insyaallah kandungan kita sihat dan ok kan ? sbb sy baca kalau preggy bhg ari2 tu mmg ada sakit2 sikit kan. kdg2 tu tk sakit pun. Btul tak ? sy first baby.. banyak yg tk tahu dn nk kene belajar. harap mommies sudi share pendapat mummies 🤩#firstbaby #advicepls

NEW MOMMY TO BE NEED ADVICE
1 Balas

congrats mommies❤️, mommies kena pegi klinik utk sahkan mommies pregnant dlu , pergi scan. nanti nak buat buku nurse minta scan