Baby songsang

Hye mommies♥️ Saya da 32 weeks. Tadi kat kk ada scan so doktor kata baby songsang. Tpi jgn risau, klo da 36 week x pusing baru risau.. tpi sy ttp berfikir, cara nk pusing kn baby. Ada tips or cara tak yang mummy smua buat biar baby pusing bawah sblum waktunya..#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

Bykkan berjalan dlm rumah pun xpa.. nak dkt due blh bersama dgn suami, jalan itik, pastu masa solat rajin² kan sujud lelama. Doa byk² dan selalu ckp ngan baby minta nt cukup masa turun la dan bersalin dgn selamat. InShaaAllah baik² je nanti..