spotting di usia 5 bulan kehamilan

hye mommies.. nk tnya , sy pregnant dh 5 bulan ( 20 weeks ) tp td tetiba kat panties ada mcm spotting ( setitis seperti tidak perasan ) bewarna coklat gelap.. normal atau tidak ?

2 Balas

tak normal.. nurse sy da pesan awal2.. ape2 yg klua spotting/bleeding tros pergi hospital.. klau kandungan da 5bulan takot sbb uri kat bawah..

Awak tolong refer hospital ya. Pergi check saya baru keluar ward sbb spotting minggu ke 18 .