Tapai Pulut

Hye mommies. Nak tanya pendapat. Boleh ke makan tapai pulut? Sy dah 32 weeks dah. Dari awal preggy tahan je diri dari makan tapai pulut. Teringinnya ?

18 Balas

makan la sikit sis..lepas teringin..jangan lupa makan berpada2..sy makan semua benda..tak ada pantang larang..nenas..durian..semua sy mkn. air tebu pun dh hujung2 ni sy berani minum..tp semua ambil kuantiti sikit,buat lepas teringin..alhamdulillah..Allah masih pelihara..semoga selamat sampai akhirnya..menanti hari..