Mommy Buntu

hye mommies mau tyk pdpt otai ii dalam group ni baa kan sy last period bln 8 bln 9 tkde sda period sy tau mgndung pn bln 12 p chekup blg kdgn usia 16mnggu bln 1 sy p blng prt bsr chek ort blg nurse kndgn bru 12minggu..kmrb dlu sy p chekup blg 17mnggu..pdhl first bln 12 p katanya due bln 5 skrg blg bln 6 sy pn tktau usia kdgn brpa sda..org tyk just sy msuk msuk 5bln kdg ckp msuk 6bulan.. skli sy tyk kwn yg dkt fue bslin da katanya sllunya kalau period tk teratur ssh mau d tau kcuali Scan..sy tgl pndlman skrg ssh nak kluar dgn keadaan jalan..praturan syarikat lagi..hrpkn klnk jak la..so pndpt mommies smuaa..usia kandungan sy brpa sbrnya..sy tkt jak due blg bln 5 lmpas bln 5 blm baby kluar drg kirim or apa ii.. pdhl sbnrnya due sbnr blm limpas..harap dpt mmbntu#ingintahu #firstbaby #mommybuntu #jangandibully

1 Balas

btul tu.. susah mau tau kalau period tda teratur.. sy pun mcm tu juga dulu ki

4y ago

oo ykaa sis.. sbb kwn kate..mau tgk dri scan bru tau usia kndgn yg btl